make free website

All-in leveren en leggen.

Er is een enorm aanbod in laminaat, massief houten parket en lamelparket. De juiste keus maken is dus zeker niet gemakkelijk. Uw persoonlijke voorkeur staat voorop. Dan gaat het om de gewenste uitstraling en de kleur of het motief. En natuurlijk is het beschikbare budget een belangrijk keuzecriterium.

HendriksParket kan alle soorten houten vloeren of laminaat leveren en leggen, maar wij leveren zelf alleen A-merk producten. Verder zorgen wij ervoor dat u in elk geval geen verkeerde keus maakt, bijvoorbeeld als er vloerverwarming aanwezig is. Wij komen graag vrijblijvend bij u thuis met showpanelen, zodat u in uw eigen vertrekken kunt beoordelen welke plankbreedte en kleur het mooist passen. Ook hebben wij stalen van plinten, strips en droogloopmatten, zodat u bij u thuis een goed totaalbeeld krijgt.

We kunnen de vloeren zwevend of vast verlijmd leggen.

Een zwevende vloer ligt los op een dekvloer of vast daarop verlijmde tussenvloer. Alleen de planken zelf worden onderling (mes en groef) verlijmd.

Een vast verlijmde vloer wordt volledig verlijmd op de dek- of tussenvloer.

Massief houten vloeren vormen het topsegment en laminaat is prijstechnisch het gunstigst. Vandaag de dag kiezen veel mensen voor een uiterst interessante tussenvorm: lamelparket of duoplank. Dit zijn kwalitatief hoogwaardige vloeren. Omdat de delen maatvast en zeer stabiel zijn, kunnen ook grote ruimtes worden gelegd zonder risico op krimpen en zwellen las gevolg van temperatuur- en vochtvariaties. Ook kunnen deze vloeren op vloerverwarming worden gelegd.

Neemt u ruim de tijd om de juiste vloer te zien. Hendriks Parket helpt u daarbij!